CAFFEINPYRIN, AMINO BCAA MEGA STRONG, REGENER a PROFIDRINX

14.02.2009 20:09

Co to je za názvy v nadpisu článku? rozhodl jsem se poradit s lidmi, kteří rozumí doplňkům stravy pro sportovce, protože není normální v životě každého z nás, že by jednou za dva dny složil 3tuny uhlí. Přesně takovou námahu pro mě představuje trénink a když zavřu obě oči a zapomenu na měsíc nestřílení, pak nějaké to marození, kdy nestřílím a fazi, kdy to s tréninkem nepřeháním, tak mi vychází, že střílím každý druhý den. Prostě bych mohl tělu dopřát něco, aby mohlo lépe regenerovat a při zátěži bylo odolnější. Do auta taky nekupujeme nekvalitní benzín,a le raději kvalitní, aby lépe jelo. Tak Dejvovo tělo teď snad pojede lépe:-)

CAFFEINPYRIN - stimuluje organismus před fyzickým výkonem a především jej koncentruje na výkon.
Maximálně 3 tablety 30 min před výkonem. Jeho užívání doporučuji pouze v náročných soutěžím, není nutný při tréninku (pokud není sportovec extrémně psychicky unavený).

AMINO BCAA MEGA STRONG Tabs - větvené aminokyseliny BCAA podporující především regeneraci a ochranu svalové hmoty při náročném tréninku před jeho vlastní devastací. Tento suplement by měl být nedílnou součástí vybavení sportovce na vrcholové úrovni.
Doporučujeme dávkovat při tréninku i při soutěži. 40-60 minut před výkonem 3 tablety a ihned po zátěži další 3 tablety.

REGENER - regenerační sacharidový nápoj. Podpora rychlé regenerace, rychlejší připravenost sportovce do dalšího tréninku či závodu. Namíchat a ihned po zátěži vypít alespoň 450 ml.

PROFIDRINX - unikátní sportovní hypotonický nápoj určený pro velice namáhané sportovce. Dodá dostatek sacharidů, které organismus během výkonu nezatěžují.

 

—————

Zpět