2014/2015halová sezóna v plném proudu

15.02.2015 18:29

Koukám, že jsem sem zapomněl napsat pár scénářů týkajících se absolvovaných halových závodů, tak to shrnu dnes. dneska jsem odstřílel již 5 halový závod v letoší sezóně. Zatím se tedy musím přiznat, že jsem ani jeden závod nebral nijak vážně a spíš tréninkový přístup, každopádně výsledky nic extra, ale člověk experimentuje a zkouší, aby byl na venkovní důležitější část sezóny připraven.

17. ledna jsem vyrazil směr Plzeň, kde se konal první závod mezi námi vozíčkáři. s výsledkem 566 bodů jsem nebyl úplně nadšený, jelikož jsem 14dní před tím střelil krásných 570bodíků, ale jelikož jsem do závodu šel z plného tréninku, bez trocha relaxu, tak spokojený a v odpoledních eliminacích při mě stálo i štěstíčko a nakonec jsem si na krk pověsil zlatou medaili, takže spokojenost. Hned další den jsem naklusal opět na Tyršův Vrch a odstřílel jsem další závod, což na jednu stranu nebylo úplně moudré rozhodnutí a měl jsem raději odpočívat, ale zase dobrá zkouška pro příště a jelikož na MČR musím mít odstříleny 3závody, tak jsem tuto povinnost chtěl mít splněnou, co nejdříve. Clověk neví, kdy se přimotá nějaká zdravotní komplikace a tato podmínka tří závodů by pak mohla být problém. N závodě jsem střelil stejný počet bodů, jako předchozí den v Plzni. Na jednu stranu trochu únava a možná jsem byl i trochu psychicky nalomený ale to je fuk.

Hned první únorový den jsem nastoupil opět na Tyršově Vrchu a rozhodl jsem se pro změnu vybavení a vzal jsme opět do ruky luk Metrix, s kterým jsem v Londýně vybojoval stříbro. No rozhodně se to neukázalo jako úplně nejlepší řešení, ale člověk nemůže po týdnu čekat zázraky a tak 544 bodů bylo daleko od spokojeného pocitu, ale chtěl jsem máknout na dalším závodě tomuto výsledku dát zapomenout. To se mi nakonec povedlo.

15.2. se konal další závod na Tyršově Vrchu a já jsem opět s Metrixem nastoupil a výsledek se sice zlepšil, ale ještě bych si to představoval trochu jinak, takže pro příští závody budu trénovat s lukem s optickým zaměřovačem a uvidíme, jak to dopadne. Dnešní výsledek 552 bodů je vyšší než ten poslední ale uvidíme, co přinese oprášení mého vítězného luku z Pekingu. Další závody mě čekají za 14dní a za štýdny se uskuteční na Tyršově Vrchu finále, do kterého jsem snad postoupil, jelikož jsem v současnosti v žebříčku na 8.místě v celé ČR mezi zdravými a tudíž budu nejhůře i v průběžném pořadí na 8.místě a do finálového kola postupuje prvních 8.

Takže od příštího týdne tu formu pořádně vyladím a bude to o.k.

—————

Zpět