"Nejlepší handicapovaný sportovec ČR"

14.03.2013 20:36

Zdravím Vás moji milí příznivci a návštěvníci těchto stránek.

Včera proběhl slavnostní galavečer a byl vyhlášen nejlepší handicapovaný sportovec za rok 2012 v České republice. Stal se jím podle očekávání, kdo jiný než Jirka Ježek, kteý si to dle mého názoru zaslouží a já před jeho výkony smekám.

Já jsem tušil, že bych měl určo skončit v první desítce. Někde v duchu jsem doufal, že bych mohl být druhý a když postupně vyhlásili všechny sportovce a zůstal jsem jen já a Jirka, tak jsem věděl, že na 100% završím můj 4letý paralympijský cyklus 2. místem, ale jak jinak když v roce 2010 na ME ve francouzském Vichy jsem bral stříbro. O rok později na MS v italském turínu mě ve finále překonal Osmmo z Finska a na krku mi vyselo další stříbro a v kapse letenka na paralympiádu, na které jsem o rok později opět nenašel recept na to jak se dá vyhrát ve finále a na stupních vítězů jsem se zařadil po pravé straně od nového paralympijského šampióna Jeffryho z USA. Malou útěchou mi zústalo udržení paralympijského rekordu. Sice jsem ho nenavýšil ale kvalifikaci jsem vyhrál právě před Jeffrym.

Narozdíl od zklamání z finálových porážek na všech šampionátech mě včerejší druhé místo v anketě moc potěšilo a rozhodně vím, že mohu do dalších závodů něco vylpšit a konečně dotáhnout moje cesty na turnajích k vítězství. Tak uvidíme, jak se mi to bude dařit v tomto roce a další paralympijském období, ve kterém bych rád vylepšil mou formu a posunul se o jednu příčku kupředu ;-)

Záznam z vyhlášení bude vysílat ČT
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10560336569-vyhlaseni-nejlepsiho-handicapovaneho-sportovce-roku-2012/

—————

Zpět