První trénink v roce 2009 pod širým nebem

30.03.2009 21:03

 Tak jsem dneska proškrábl oko a z okna jsem viděl, že by to dneska šlo. Počasí vypadalo skvěle a tak jsem skočil na električák a vyrazil jsem MHD směr střelnice. Trvalo mi to něco málo přes hodinu, ale mohlo to být o dost rychlejší, kdybych nenarazil na autobusoví zastávce na xxxx kočárků a tak jsem se do autobusu nevešel a tak jsem se z Pankráce do Michle jel pěšky.

Dnešní střílení venku bylo jiné, než když trénuji na obvyklé závody, jelikož jsem trénoval na sobotní 3D závody ve Žlebech, kterých se chci zúčastnit. Poladil jsem zaměřovač postupně na 5,10,15,20,25,30,35,40,45metrů a v pátek dopoledne si to zopakuji ještě jednou.

 

Každopádně to byl relax a myslím, že to byl příjemný přechod z haly ven. No doufám, že do pátku se ještě oteplí. Ne že by dneska byla zima, ale mohlo by být ještě tak o 5-10stupňů tepleji. Jinak zbohem HALO, měj se krásně a nejdřív v listopadu se k tobě nebo spíš do tebe zase vrátím.

 

Tak doufám, že podobně to bude vypadat v sobotu, jen s tím rozdílem, že místo terče budu trefovat gumové profili zvířátek:-)

—————

Zpět